7.1 C
İstanbul
Salı, Mart 19, 2024

FRİGO NEVNAK, RENAULT TRUCKS’IN TOPLAM ÇÖZÜMLERİNDEN VAZGEÇMİYOR

Frigo Nevnak, bu sene ikinci araç alımı yaparak filosunu yine Renault Trucks çekiciler ile güçlendiriyor.

Son olarak Mart ayında Renault Trucks çekici alımı yapan Frigo Nevnak, pandemi sürecinde zorlaşan projelere rağmen filo yatırımlarına devam ediyor. Yeni teslim aldığı 8 adet Renault Trucks T 480 ile 80 çekicinin bulunduğu Frigo Nevnak filosunun 63’ü Renault Trucks araçlardan oluşuyor.

Koçaslanlar Hadımköy tesisinde gerçekleştirilen törende Frigo Nevnak Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Gözkaya ve Genel Müdürü Kahraman Gözkaya, yeni araçlarını Koçaslanlar Otomotiv Genel Müdürü Mesut Süzer ve Hadımköy Şube Müdürü Ahmet Sezer’den teslim aldılar.

Avrupa ülkelerine taşımacılık faaliyetleri devam eden Frigo Nevnak’ın Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Gözkaya, pandemi sürecinde projelerde kan kaybı yaşandığını belirterek; “Zorlu süreçler geçirsek de operasyonlarımız kesintisiz devam etti. 20 yıla yakın süredir Renault Trucks çekicileri kullanıyoruz. Mesela 2012 yılında teslim aldığımız Renault Trucks Premium model aracımız halen RO-RO sonrası taşımalarımızda hizmet veriyor. Bu çekicimiz, hiç sorunsuz 850 bin km üzerinde yol kat etti” şeklinde açıkladı.

4 puanlık yakıt tasarrufu önemli

Renault Trucks’ın her segmentindeki uzun yol çekicilerini kullandıklarına değinen Frigo Nevnak Genel Müdürü Kahraman Gözkaya ise bu araçların tümünde gözlemledikleri yakıt tasarrufuna değindi; “Araçlarımızın performansı kadar toplam sahip olma maliyetine de dikkat ediyoruz. Operasyonlarımızda yüzde yüz doluluk hedefliyoruz ve farklı tonajlarda yükler taşısak da Renault Trucks çekicilerimizle her zaman yakıt tasarrufu sağlıyoruz. Filomuzdaki aynı konfigürasyonlara sahip diğer bazı araçlarımıza göre 4 puanlık yakıt tüketimi farkı bile deneyimliyoruz. Bu nedenle Renault Trucks araçlarını tercihimizde sağladığımız yakıt tasarrufu önemli bir etken oluyor” dedi.

Satış sonrası hizmetlerdeki memnuniyetimiz, tercih sebebimiz

Frigo Nevnak olarak kendi bakım kademelerinde bazı bakım-onarım konularını çözümlediklerine değinen Kahraman Gözkaya; “Kendi bünyemizde böyle bir yapılanmamız olmasına rağmen tabi ki servis desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Satış sonrası desteğe kolay erişimimiz, hızlı ve ilgili çözümler, operasyonlarımızın kesintisizliği için katkı sağlıyor” diye belirtti.  

Araç alımlarımızda, her zaman RTFS çözümlerinden faydalanıyoruz

Tevfik Gözkaya, tüm araç alımlarını Renault Trucks Finansal Hizmetler’in (RTFS) finans paketleriyle gerçekleştirdiklerine değindi; “İlk zamanlardan bugünlere alımlarımızın hepsini RTFS çözümleri ile gerçekleştirdik. Euro bazında faiz oranları, oldukça uygun. Öte yandan

tek noktada çözüm de bizler için avantaj.”

Koçaslanlar Otomotiv Genel Müdürü Mesut Süzer ise teslimatta yaptığı açıklamada; “Frigo Nevnak, uzun yıllardır neredeyse Renault Trucks çekicilerin tüm konfigürasyonlarını deneyimledi ve hepsinden de memnun kaldı. Renault Trucks Premium ile başlayan kullanımlarına T serisi 11 litre 460 bg,  13 litre 480 bg ve 480 bg yüksek kabin çekicilerimiz ile devam ettiler. Tüm bu süreçte araçların performansı kadar en memnun kaldıkları kriterler, düşük yakıt tüketimi, uygun bakım- onarım maliyetleri ve hızlı satış sonrası hizmetleri oluyor” dedi.

GÜNCEL

- Advertisement -

SON HABERLER